Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2015 | 7255 vizualizari

 

O tarta pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 1 cutie de branza pufoasa Delaco
  • 1 ardei kapia rosu
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco:

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .     

           Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le ungem cu branza pufoasa Delaco,presaram cascaval ras,feliute de sunca si rondele de ardei kapia.Presaram oregano si  da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souffle de spanac