Faina se amesteca cu praful de copt, sarea, zaharul tos si zaharul vanilinat.
Se adauga untul moale si ouale cate unul si se mixeaza bine compozitia.
Se toarna compozitia intr-o tava rotunda cu diametru de 25 cm tapetata cu hartie de copt si se coace 30-40 minute la 180 grade Celsius.
Pentru crema se amesteca continutul plicului cu 250 ml lapte rece si se mixeaza pana se omogenizeaza bine. Crema obtinuta se toarna imediat peste compozitia de tarta rece.
Piersicile din compot se scurg bine si se taie feliute.
Kiwi se curata de coaja, se taie feliute, la fel si capsunile.
Se orneaza tarta cu feliutele de fructe taiate.
Se pregateste gelatina:continutul unul plic Tort-gelee se amesteca cu 2 linguri de zahar, se adauga zeama de la compot amestecandu-se cu telul si se pune la fiert cca 1-2 min.
Gelatina se toarna peste fructe in mijloc si se distribuie catre margini.
POFTA BUNA!
1
se poate face orice combinatie de fructe proaspete sau din compot dupa preferinte.