Tarta cu macrou afumat

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 9439 vizualizari

 

Poate tine loc de pizza atunci cand va grabiti, inlocuind aluatul de pizza cu aluat foietaj, de la Lidl am folosit eu, care nu este foarte gros si dupa coacere ramane destul de subtire...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (de la Lidl)
  • 1 macrou afumat
  • 3 linguri de sos de ciuperci(de la Lidl)
  • pt sos:
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr iaurt gras grecesc
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu macrou afumat:

Aluatul se intinde, se lasa cu tot cu foaia de copt cu care este impachetat si se pune in tava mare a aragazului. Se unge pe toata suprafata cu sos de ciuperci, iar desupra se presara bucatele de peste rupte cu mana, dupa ce s-au ales oasele. daca folositi un file de peste treaba merge si mai repde, a luat mai mult timp pana am ales oasele. Se da tava la cup[torul incins la 180 grade pt 20 minute.

Pt sos: se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se serveste tarta calda cu sosul de iaurt si usturoi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca