Această retetă am făcut-o cu ceva timp în urmă, dar nu am avut timp să o postez, a fost delicioasă!
Mixăm untul până devine moale.
Separat frecăm gălbenuşurile spumă cu 4 linguri de zahăr.
Când acestea şi-au dublat volumul se amestecă cu untul şi făina amestecată în prealabil cu praful de copt.
Frământăm până obţinem un aluat potrivit.
Ungem tava cu unt.
Întindem o foaie de aluat pe care o aşezăm în tavă.
Tăiem felii piersicile şi le stropim cu lămâie ca să nu se oxideze.
Amestecăm zmeura cu cele 2 linguri de zahăr.
Aranjăm piersicile pe marginea tartei, iar în mijloc punem zmeura.
Deasupra presărăm scorţişoară.
Dăm tava la copt la o temp. de 180 de grade.
Când este gata o scoatem şi o lăsăm să se răcească.
Poftă bună!