Tarta cu piersicute

de Ioana in Prajituri, 6 Aug 2010 | 5567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g de unt
  • 4 piersici mari
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersicute:

Se unge tava de tarta cu unt peste care se presara doua linguri de zahar.

 Piersicile se spala, se taie in bucati si se aseaza in tava. Se pun in cuptorul incins pentru zece minute.

Blatul: Cele patru oua se mixeaza cu cele opt linguri de zahar ramase pana se dubleaza cantitatea. Se adauga uleiul ,zaharul vanilat si faina.

 Se scoate din cuptor tava si se toarna aluatul peste fructe. Se niveleaza cu lingura si se pune in cuptor.

 La sfarsit se face testul cu scobitoarea.

  Cand s-a copt se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se rastoarna pe farfurie.

TIPS-URI

1

se poate servi cu sau fara frisca

2

se taie dupe ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersicute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe