Tartă cu spanac şi brânză

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 4316 vizualizari

 

Mie îmi place foarte mult spanacul.Şi pentru că pe piaţă a apărut deja, m-am gândit să fac o tartă simplă şi foarte gustoasă. Se face uşor.În compoziţie mai merge adăugat şi un pic de kaizer prăjit….aşa cum am mâncat de la colega mea….dar pentru că noi mâncăm rar mezeluri….am preferat să fac fără.

 

INGREDIENTE

  • 700 g spanac proaspăt
  • 200 g brânză de oaie rasă
  • 5 ouă
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • 150 g caşcaval ras
  • roşii cherry
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu spanac şi brânză:

Spanacul se curăţă şi se spală bine. Se opăreşte pentru câteva minute în apă cu sare, se scoate, se răceşte apoi se scurge bine.

Ceapa se toacă mărunt, la fel şi mărarul.

Spanacul bine scurs se toacă mărunt, se amestecă cu ceapa şi mărarul, cu ouăle bătute ca pentru omletă,100 g caşcaval ras, piper şi  brânză rasă. Compoziţia se toarnă în tava de tartă cu diametrul de 27 cm unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se presară deasupra restul de cascaval şi se pun căteva roşioare cherry. Se coace tarta cam 25 de minute. 

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu spanac şi brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]