Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 6212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat tarta
  • 1 kg spanac proaspat
  • 250-300 g branza feta (sau orice alta branza)
  • 6 bilute de mozzarella
  • 2 linguri cu smantana
  • lapte
  • 2 oua
  • ulei
  • faina
  • oregano
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella:

Spalam spanacul.si apoi il oparim  in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi il pasam .Adaugam branza ,smantana, un ou  si mixam.Obtinem o pasta pe care o condimentam cu sare(daca branza este prea sarata atunci nu mai este nevoie),piper macinat si oregano.

Ungem o forma de tarta cu ulei si tapetam cu faina.Asezam o foaie de aluat in forma astfel incat sa imbracam cu aceasta si peretii formei.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in foaia de aluat .si apoi rasturnam pasta de mai sus.Incorporam din loc in loc bilute de mozzarella pe care le-am taiat in doua.Acoperim cu cealalta foaie de aluat.Batem un ou cu lapte(o lingura) si turnam peste aluat.Dam la cuptor..Lasam sa se rumeneasca.

Va astept la masa!Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]