Tarta cu ton

de mimmi in Peste, 4 Mar 2011 | 3903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 conserve ton in ulei de 170 g
  • praz
  • ardei
  • 150 g cascaval razalit
  • 2 oua
  • masline
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura mustar
  • 250 g foietaj
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton:

Ungem foietajul cu mustar si il dam 15 minute la cupotor. Intre timp pregatim umplutura pentru tarta: Taiem prazul felii,ardeiul cubulete,masline in doua iar tonul il lasam la scurs. Batem 2 oua,le amestecam cu smantana si 1/2 din cascaval. Presaram pe aluat pesmetul,adaugam prazul si ardeiul,dupa aceea tonul,maslinele,amestecul de oua iar pe deasupra presaram cascavalul ramas. Dam tarta la cuptor pentru 35-40 de minute pana prinde o crusta aurie. Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste