Tarta floarea soarelui cu spanac

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2016 | 12281 vizualizari

 

Tarta in forma de floarea soarelui este bogata in spanac gustos, plin de vitamine si branza ricotta cremoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietaj
  • 350 gr ricotta
  • 400 gr spanac
  • 2 oua
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan ras
  • plus un ou pentru uns
  • si mix de seminte pentru presarat deasupra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floarea soarelui cu spanac:

Vei vedea ca se prepara extrem de usor, iar rezultatul va fi unul spectaculos! 

Pentru inceput, caleste in putin ulei de masline ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Adauga apoi spanacul si lasa-le sa se gateasca 5 minute. Pune compozitia intr-o sita si las-o la scurs, apoi amestec-o cu branza ricotta si ouale. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa si omogenizeaza bine. 

Taie cele doua foi de aluat cu ajutorul unei tavi rotunde sau un capac de oala.

Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/vYuHSa4q8QE

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floarea soarelui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]