Tartine cu pasta de icre si ton

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 3560 vizualizari

 

Am noroc de icre proaspete in acest sezon . Ce poate fi mai delicios ?

 

INGREDIENTE

  • 200 gr icre stiuca
  • 200 ml ulei
  • 200 gr ton din conserva , in saramura ,
  • 2 feliute paine alba
  • 2 linguri apa minerala
  • 2 linguri praz tocat
  • 1 lamaie , zeama ,
  • sare
  • piper
  • paine prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de icre si ton:

Icrele se spala se curata de pelite , se sareaza.

Icrele se pun in vas adecvat si se dau 10-15 sec. la microunde .Se acresc .

Painea se inmoaie in apa . Daca nu e post in lapte .

Amestecati painea cu putin uleiadaugati icrele si mixati pinand treptat uleiul.

La sfarsit incorporati prazul tocat si tonul scurs de saramura .

Dregeti gustul cu piper , sare si zeama de lamaie daca mai este nevoie .

Serviti salata de icre cu ton pe feliute de paine prajita .

TIPS-URI

1

In loc sa tineti icrele pe bain-marie , folositi cuptorului cu microunde 10 sec.

2

Puteti schimba din gust punand si putin usturoi .

3

Tonul in saramura este cel mai indicat in salate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de icre si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

10.12.2013, 11:12

Rocsi 1

10.12.2013, 11:16

RuxyRux 1

10.12.2013, 22:40

Pus la favo...trebuie sa fie bestiale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu andive