Tigaie picanta

de r3nat02006 in Pui, 25 Feb 2013 | 6618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui mare
  • 200 gr pastrama porc afumata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 200 gr ciuperci
  • 150 gr mazare
  • 50 gr porumb
  • 1 morocov
  • sare
  • piper
  • 350 ml vin alb
  • 10 gr chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Se pune pieptul la fiert in 150 ml de vin alb si 150 ml apa timp de 15 minute, timp in care se taie legumele si pastrama dupa bunul plac. Dupa ce pieptul este fiert se taie cubulete, se pun intr-o tigaie de teflon incinsa si apoi se adauga legumele mentionate mai sus. Dupa care se adauga restul de vin respectiv 200 ml si se asezoneaza cu condimentele dorite, dupa ce vinul a scazut si legumele s-au fiert complet se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare mexicana de pui