Tiramisu reţetă adaptata

de mihaelaM in Prajituri, 29 Oct 2011 | 4088 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4pungi piscoturi
  • 4 oua
  • 4pahare smantana(20%grasime)
  • 5linguri zahar
  • 2plicuri praf de frisca
  • 1 esnta rom
  • cacao
  • cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

Separam ouale iar galbenusurile le batem cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga smantana si se amesteca.Crema obtinuta o punem la congelator.

Batem si albusurile spuma tare,apoi punem si praful de frisca.Mixam bine dupa care dam la rece.

Preparam cafeaua iar dupa ce se raceste adaugam esenta.

Scoatem cremele si le amestecam dupa care vom inmuia piscoturile,foarte putin in cafea dupa care le vom aseza intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce punam jumatate din crema mai punem un rand de piscoturi dupa care vom pune si restul de crema.

La sfarsit presaram cacao dupa care punem la rece.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mihaelaM 1

04.11.2011, 15:51

atunci trebuie sa vii neaparat la mine sa te servesc

mena29 1

05.12.2011, 09:39

La multi ani,Mihaela!

mihaelar63 1

05.12.2011, 11:43

La multi ani cu sanatate !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu mascarpone si zmeura