Tiramisu reţetă originală

de brunetica in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 4444 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 400 g. piscoturi
  • 500 g. mascarpone
  • 8 linguri de zahar
  • 5 oua
  • 500 ml. cafea decofeinizata
  • 5 linguri de  coniac vecchia romagna
  • cacao dulce( sa contina zahar)
  • 3  linguri de frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

 

Tiramisu reţetă originală

Separam albusurile de galbenusuri, galbenusurile le batem spuma cu mixerul si adaugam 5 linguri de zahar, 2 linguri de coniac , mascarponele si o lingurita de cacao(pentru a avea culoarea cappucino) ,continuam sa mixam  pana rezulta o crema .

Albusurile le batem spuma si le incorporam cu crema, folosim o spatula si miscari delicate de jos in sus . 

In cafea punem 3 linguri de zahar , 3 linguri de coniac si 3 linguri de frisca lichida, amestecam pina se topeste tot zaharul.

Intr-o tava asezam un strat de piscoturi inmuiate in cafea, peste piscoturi adaugam un strat de crema , pudram cu cacao si continuam cu alt strat de piscoturi, crema si la urma pudram cu cacao .

Lasam la rece pentru a se insiropa prajitura si a nu se inmuia crema.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

oana_pisicutza16 1

04.12.2011, 20:31

foarte bun

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 11:08

yammy

brunetica 1

05.12.2011, 11:57

Multumesc Oana pisicuta
Multumesc Antici gabytza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]