Tiramisu reţetă originală

de Alina26 in Prajituri, 8 Oct 2014 | 19014 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Un dulce preferat de sotul meu......cu multa, multa crema.... :)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400 g pișcoturi
  • 500 g mascarpone
  • 200 g frisca Hulala
  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 3 cesti mari de cafea
  • cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală

1.Separati albușurile de gălbenușuri. 

2.Bateti albușurile cu putina sare pana isi  volumul. Adaugati rand pe rand cate o lingura de zahar, continuând sa mixati pana devine o bezea.

3.Bateti gălbenușurile pana isi dubleaza volumul si devin aalbicioase. Punem gălbenușurile peste albușuri amestecand incet cu o slatula.

4.Mixam si frisca.Mixam si mascarpone.Punem frisca peste mascarpone, amestecand ușor cu o spatula.

5. Crema obținută din albușuri si gălbenușuri o punem putin cate putin peste crema obtinuta de mascarpone Amestecam incet pana se incorporeaza bine.

6.Asamblarea:

Punem un rand de pișcoturi înmuiate in cafea, intindem crema, iar pișcoturi si creama. Eu am avut doua tavi , voi puteti folosi o singura tava mai mare, si continuati sa faceti inca un strat de piscoturi si crema. Am pudrat cu cacao si am dat la rece macar doua ore înainte de a fi servit. Sau chiar o zi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]