Tiramisu reteta reinterpretata

de Toamna07 in Dulciuri, 23 Oct 2012 | 10215 vizualizari

 

Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
Tiramisu reteta reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 35 de praline :
  • 24 bucati piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca de cafea espresso
  • 3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta reinterpretata:

Tiramisu reteta reinterpretata

Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin. Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat  si pentru 10 minute le-am abandonat.  Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea . Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim prin cacao. Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)

Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bombe