Toad in the hole

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 17 Ian 2020 | 2760 vizualizari

 

Este un preparat din Marea Britanie ce are la baza budinca Yorkshire si carnati.
Este o reteta usor de preparat si foarte delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carnati lungi
  • 3 oua
  • 100 gr faina tip '00'
  • 150 ml lapte
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toad in the hole:

Pentru a prepara aceasta reteta incepem prin a intepa carnatul cu o scobitoare pe intreaga suprafata.

Aranjam carnatul in forma de spirala, il punem intr-o tava rotunda unsa cu putin ulei si punem la cuptor, la 220 grade C, pentru 20 minute (sau pana cand este bine copt) .Intoarceti in timpul coacerii, carnatul de pe o parte pe cealalta.

Intre timp pregatim compozitia pentru Yorkshire Pudding.

Punem intr-un bol cele 3 oua, laptele, un praf de sare si mixam bine .La final adaugam faina, mixam, avand grija sa nu se formeze cocoloase.

Lasam compozitia sa se odihneasca 10-15 minute.

Cand carnatul este copt, scoatem tava din cuptor si varsam compozitia din bol.

Punem din nou tava la cuptor ridicand temperatura la 240 grade C, si coacem timp de 20-25 minute.

Cand este gata, scoatem tava, feliem dupa plac si servim.

POFTA BUNA !

TIPS-URI

1

Tipul de carnati folositi in reteta originala sunt carnatii Cumberland.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toad in the hole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu carne de vita