Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 8 Iul 2016 | 2822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felie de paine din tarate cu seminte
  • cativa fulgi de Parmezan
  • 2 oua mari, bio
  • Pentru Pistou:
  • o mana frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline de buna calitate
  • 1 catel mic de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou:

Se prajeste painea pana devine crocanta (optional).

Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu uleiul de masline. 

Se aseaza parmezanul pe feliile de paine.

Se poseaza ouale in apa fierbinte, apoi se trasnfera pe felii de paine. Se stropesc cu pistou si piper proaspat macinat.

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

09.07.2016, 14:16

mirela0911 1

10.07.2016, 12:11

Ce mic dejun grozav!

Rocsi 1

10.07.2016, 19:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu rucola