Toba

de mimmi in Mezel de casa, 4 Ian 2012 | 22834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • stomac de porc
  • 1 cap porc,
  • slanina cu carne din jurul gatului,
  • soric,
  • limba,
  • piper,
  • sare dupa gust,
  • ustuoroi dupa gust ,
  • foi dafin
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Stomacul porcului, besica se spala foarte bine (din multe ape), se verifica sa nu fie spart. 

Se pun la foc foarte mic (sa nu se tulbure) cu sare, piper si foi dafin, cand se desprinde carnea de pe oase, se alege, se taie bucatele si se baga in stomac. Adaugam in apa in care a fiert carnea, usturoiul pisat dupa gust. Completam stomacul cu zeama de mai sus si se coase la capat.

Se pune la rece cu o greutate peste (nu foarte grea sa nu se crape) pana se intareste. Dupa aproximativ 2 zile se afuma usor pentru un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]