Toba de pasare

de Bucataras Diana in Curcan, 6 Ian 2017 | 6008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • 1 piept de pui, (dupa dezosare au ramas circa 1,2 kg carne)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc
  • cca. o capatana de usturoi
  • 40-50 g gelatina pudra
  • punga pentru friptura
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pasare:

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine. Punem compozitia intr-o punga pentru friptura, o legam la gura si o asezam intr-o tava de cozonac. Dam la cuptorul preincalzit, la  foc mediu, pentru circa 45-50 de minute. Scoatem tava din cuptor si asezam peste “toba” un tocator ingust de lemn cu o greutate deasupra. Asteptam sa se raceasca in tava apoi o dam la frigider pana a doua zi, cand o putem portiona. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi