Toba de pui

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2016 | 5069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 500 gr carne de pui dezosata
  • 1 plic de gelatina
  • sare,piper
  • usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pui:

Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare,piper,si usturoi granulat.Se pune si plicul cu gelatina ,se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura.Se leaga punga la gura ,se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur,se pune punga intr-o tava  si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu.Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas.Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul,se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .

    Se serveste rece.

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 tavi una rotunda si una dreptunghiulara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

24.04.2016, 15:15

super

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:18

foarte buna!

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de pui