Tocana de august

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vânată,
  • un dovlecel,
  • o ceapă mai mare,
  • câţiva căţei de usturoi,
  • un ardei gras,
  • câteva roşii şi doi cartofi ( nu toată lumea în casă fuge de carbohidranti),
  • pătrunjel verde,
  • ulei de floarea soarelui,
  • piper,
  • sare şi fulgi de ardei iute,
  • două căni cu apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de august:

le-am tăiat cubuleţe, solzişori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lăsat să fiarbă pe aragaz cam 15 minute, după care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute şi gata mâncarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de august" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume africana - Chakalaka