Tocana de cartofi

de mimmi in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 4228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi,
  • 1 fir carnat,
  • 200 g sunca taraneasca,
  • 2 linguri pasta de guyas,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei,
  • sare,piper,
  • boia,
  • patrunjel verde.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi:

Curatam ceapa si morcovii.

Ceapa o taiem marunt,morcovii felii subtiri si le calim in putin ulei.

Dupa ce s-au calit,adaugam carnatul taiat felii si suncata taiata cubulete.

Le calim impreuna,adaugam apa si lasam sa fiarba carnea.

Pe urma adaugam cele 2 linguri cu pasta de guyas,sare,piper,boia dupa gust.

Cand este fiarta carnea,adaugam cartofii taiati cubulete. Lasam sa fiarba.

La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi si pulpe de pui