Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 12 Mai 2013 | 5273 vizualizari

 

Un preparat olandez foarte îndrăgit de nativi.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi, tăiați cuburi
  • 1 tulpină praz, tăiată rondele
  • 2 ouă, fierte tari
  • 100 grame brânză cu ierburi, tăiată cuburi
  • 70 grame șuncă presată
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 legătură chives, tocat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată:

Cartofii se fierb în apă cu sare, 20 de minute. În ultimele 5 minute, se adaugă și prazul. 

Se scurg și se pasează ca pentru piure. Se adaugă brânza, șunca presată, chives și pătrunjelul. Se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă pentru omogenizare. 

Se servește cu bucăți de ouă fierte, imediat. 

TIPS-URI

1

Calorii porție: 400

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:02

Vaiiiii ce bunaciunee :-x

diana_k 1

12.05.2013, 16:26

o bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecel