Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită

de hany30 in Vita, 11 Noi 2015 | 7974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapă mare, tocat
  • 1 morcov mare, tocat
  • 1 tulpină de țelină, feliată
  • 500g carne slabă de vită, tocată
  • 1 lingură piure de tomate
  • 400g de roșii tocate, din conservă
  • 450g de cartofi dulci, fără coajă, tăiați în bucăți mari
  • câteva crenguțe de cimbru
  • 1 frunză de dafin
  • 1 mână de pătrunjel, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită:

  • Încinge uleiul într-o cratiță mare, adaugă ceapa, morcovul și țelina și sotează-le 10 minute, până se înmoaie. Adaugă carnea și las-o pe foc până se rumenește uniform.
  • Adaugă piureul de roșii, amestecă,roșiile, cartofii dulci, ierburile aromate și 1 cană cu apă. Asezonează și fierbe la foc mic 40-50 de minute, până se înmoaie cartofii, amestecând de câteva ori pentru a se pătrunde uniform. Îndepărtează frunza de dafin, presară pătrunjelul tocat .
  • Pofta Buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos marinat cu chiftelute si ciuperci