Tocana de ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Iun 2013 | 5546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 4 pulpe de pui (sau 8 aripioare)
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1/2 l supa de pui
  • 2 linguri cu bulion/suc de rosii
  • condimente: sare, piper, busuioc dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci:

Curatam ciupercile, le spalam in mai multe ape, le tocam si le punem la calit. Cand s-au rumenit usor, adaugam legumele tocate marunt, lasam sa fiarba impreuna pana ce acestea din urma devin translucide si punem si carnea de pui prajita usor, separat.

Punem supa de pui si sucul de rosii, condimentam dupa gust si lasam la foc  potrivit, cat sa scada suficient.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

10.06.2013, 22:58

Scumpelor!!! Multumesc!

Merisor 1

11.06.2013, 07:46

Tare buna tocanita asta!

Dya Daniela Andrei 1

11.06.2013, 10:47

Multumesc scumpo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]