Tocana de pui

de Lau in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 5419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe(copanele)pui
  • 4 aripi  pui
  • 3 cepe mari
  • 2 gogosari
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de pui:

Carnea se condimenteaza si se prajeste pe ambele parti.

Ceapa se caleste putin,se adauga gogosarii,se lasa sa se caleasca putin impreuna,se adauga pasta de tomate,carnea,sucul de rosii,se lasa sa fiarba pana scade sosul.

La final se adauga usturoiul pisat si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de pui cu legume