Tocana la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2014 | 3289 vizualizari

 

Hai ca am aburit-o si in seara asta,am trantit niste carnita a lu`domnul porcusor,ceapa verde,ardei rosii si altele ,''neste'' cartofi natur si am incropit cina.....

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 g fleica porc
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 200 ml rosii pentru mancare ( rosii,ardei,frunze de telina)
  • 100 g ardei gras rosu si verde
  • sare
  • piper
  • garnitura
  • cartof natur
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la tuci:

Taiem carnea bucatele mici o saram si o lasam vreo ora ,sa intre sarea in ea.Apoi incingem niste ulei in tuciulet,nu foarte mult pentru ca are carnita grasime,cca 20 min prajim carnea,avand grija sa o intoarcem pe toate partile.Scoatem carnita din tuci si punem ceapa verde si ardeiul,adaugam un praf de sare si piper si calim cca 10 min,apoi adaugam rosiile si carnea si lasam la foc mic cca 30 min sa se intrepatrunda toate aromele .Separat fierbem cca 5-6 cartofi potriviti,taiati cubulete .Servim tocanita cu cartofi natur si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita la '" CINA PORCULUI"