Din categoria sunt singura acasa, partea neecranizata, chef de a manca nu am, dar ma ia cu ameteli si musai sa bag ceva in gura, asa ca azi mi-am calcat pe lene si-am prestat o tocana lenesa.....:))))
Cand am cumparat ciupercile, am ales din acelea micute, ca-mi place sa le las intregi, le-am rupt doar coditele, le-am spalat sub un jet de apa. Apoi m-am ocupat de ceapa verde, tot in stadiul lenes, cu miscari lente....adica am taiat incet moatele, am taiat si jumatate din partea verde, a ramas jumatate verde jumatate alba, apoi le-am taiat marunt. Am taiat cubulete si ardeiul capia.
Am pus ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, am pus ceapa, ardeiul si lingurita de legume deshidratate, am pus sare si piper, am amestecat, apoi am adaugat ciupercile, palariile si coditele, am omogenizat totul, am pus capacul si am setat pe functia high. Apoi am tras un pui de somn din motive de foarte mare lene.....Dupa vreo 2 ore, hopa ca n-am dormit atat, ca vecinul de sus gaurea ceva...dar m-am dat dupa o alta lene, adica intins rufe.....unde ramasesem...aha, am pus o lingurita de faina sa se lege un pic tocana si am mai lasat cca. 20 min....si intr-un final, am mancat ceva....cam asta-i povestea din ziua de azi....lenea e cucoana mare......si noroc ca nu doare.....:)))