Tocanita "ca in Muntenia"

de cristinutanicolita in Vita, 16 Iul 2014 | 5545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 1 kg ceapa
  • 200 g grasime
  • 1 lingurita boia
  • 650 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita "ca in Muntenia":

Carnea se spala si se taie cuburi.Bucatile se prajesc si se pun intr-un vas.

Intr-o cratita se pune grasime suficienta se adauga ceapa, curatata si taiata felii. Cand incepe sa capete culoare aurie se adauga ardeii taiati felii si boiaua de ardei. Se pune apoi carnea prajita si rosiile taiate bucati si se acopera totul cu apa.

Se fierbe la foc potrivit si se adauga sare. piper dupa gust si usturoiul taiat marunt. Daca zeama scade, se mai adauga cate o cescuta de apa fierbinte, pana cand carnea este bine fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "ca in Muntenia"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel cu paste