Tocanita "ca in Muntenia"

de cristinutanicolita in Vita, 16 Iul 2014 | 5421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 1 kg ceapa
  • 200 g grasime
  • 1 lingurita boia
  • 650 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita "ca in Muntenia":

Carnea se spala si se taie cuburi.Bucatile se prajesc si se pun intr-un vas.

Intr-o cratita se pune grasime suficienta se adauga ceapa, curatata si taiata felii. Cand incepe sa capete culoare aurie se adauga ardeii taiati felii si boiaua de ardei. Se pune apoi carnea prajita si rosiile taiate bucati si se acopera totul cu apa.

Se fierbe la foc potrivit si se adauga sare. piper dupa gust si usturoiul taiat marunt. Daca zeama scade, se mai adauga cate o cescuta de apa fierbinte, pana cand carnea este bine fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "ca in Muntenia"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel cu paste