Tocanita cu ceapa si pulpite de pui

de Cris2711 in Pui, 24 Sep 2016 | 3465 vizualizari

 

Asa o tocanita delicioasa pentru o sambata de septembrie cu soare.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 6 pulpite de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 100 ml suc de rosii
  • 5-6 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • ierburi de Provence
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa si pulpite de pui:

Pulpitele de pui  se calesc in ulei de masline ,apoi se scot intr-un castronel.

Ceapa se taie Julienne apoi se caleste in uleiul in care s-au calit si pulpitele.

Cand este calita se adauga sucul de rosii si rosiile cherry taiate pe jumatate.

Toate acestea cand sunt calite se sting cu vinul alb.

Se adauga si condimentele de mai sus sau care va plac voua.

Se adauga si pulpitele in tocanita.

Apoi se lasa sa fiarba la foc mic,am adaugat  400 ml apa.

Se pune capacul deasupra si se lasa sa fiarba circa o ora.

Eu am adaugat si galustele bavareze cu 10 minute inainte de a fii gata.

Cand este gata se serveste cu o garnitura la alegere,eu am ales galuste bavareze ca tot este perioada de Oktoberfest!

Si o salata de castraveti a armonizat cu tocanita de ceapa si pui.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

o mamaliguta langa-un deliciu

2

cu muraturi deasemenea

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa si pulpite de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

25.09.2016, 13:58

Bunaciune de bunaciune!

diaconta 1

27.09.2016, 16:12

O bunatate tocanita asta

Cris2711 1

27.09.2016, 17:58

Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Mediterraneo