Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

de Constelatialeu in Pui, 12 Sep 2013 | 16708 vizualizari

 

Iubesc toamna pentru ca are multe culori care se combina foarte frumos intr-o tocana.....PS.De fapt eu iubesc toate anotimpurile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare de pui
  • 200 g ciuperci champignon mai micute
  • 7 cepe
  • 9 ardei rosii (gen capia dar mai mici)
  • 1 lingura knorr 10 legume
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare:

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile in doua.T oate acestea le punem in cratita in care am prajit carnea si lasam sa se inabuse, cand a inceput sa se inmoaie adaugam lingura de knorr si o ceasca cu apa si dam cratita la cuptor pentru 30 minute. Scoatem cratita dupa 30 minute, adaugam pasta de tomate si aripioarele, mai turnam 1/2 ceasca de apa si bagam din nou la cuptor pentru 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Se scoate din cuptor si se adauga marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (31)

Constelatialeu 1

12.09.2013, 21:42

Ruxy,pe alea nu le dau nici piscata cu ceara...

Lavinia 1

12.09.2013, 22:13

Foarte gustoasa

Anka_Volkan 1

12.12.2013, 18:50

Hmmmmm. Ce gustos....chiar acum o sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]