Tocanita cu pastai

de ianculubita in Mancaruri de post, 4 Iun 2011 | 17652 vizualizari

 

Au aparut pastaile,am luat,mi-am facut pofta acum,mai tarziu cine stie cat de groase sunt atele

 

INGREDIENTE

  • 1kg pastai
  • 1ceapa
  • 1cutie de rosii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • 3linguri ulei
  • 3cartofi
  • 2leg.de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pastai:

In vasul cu ulei incins,se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt.

Se adauga cutia cu rosii,dupa cateva minute cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,2cani cu apa.

Se pune capacul si se lasa la fiert incet 20 min. Dupa ce cartofii sunt aproape fierti,se adauda pastaile curatate,spalate si taiate, in cazul in care sunt prea lungi.

Se pune capacul si se lasa in continuare la foc mic pana se inmoaie(10-15min).

se condimenteaza,se adauga verdeata tocata marunt si e gata de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]