Tocanita de cartofi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 3446 vizualizari

 

Pentru ca nu am mai facut de mult,,, si imi era pofta!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 litru de apa
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
  • 2-3 linguri cu ulei
  • condimente: sare, tarhon,
  • 2-3 cepe si o legatura de ceapa verde
  • cate o legatura de partunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in cele 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida adaugam bulionul/sucul de rosii, o lasam sa dea in clocot si apoi o stingem cu un litru de apa fierbinte. Adaugam cartofii taiati cuburi si ii lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand tocanita are aspect "legat". In final adaugam patrunjelul si mararul tocate marunt.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu orez de post