Tocanita de cartofi

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 7827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana pasta de rosii
  • verdeata(optional)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa si ardeiul se toaca marunt.

Ceapa si ardeiul se calesc in cateva linguri de ulei, apoi se adauga catrofii.

Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu pasta de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita.

Se adauga verdeata tocata marunt, se mai lasa sa dea in doua clocote, apoi se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane reteta de post economica si delicioasa