Tocanita de cartofi

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 7737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 cana pasta de rosii
  • verdeata(optional)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa si ardeiul se toaca marunt.

Ceapa si ardeiul se calesc in cateva linguri de ulei, apoi se adauga catrofii.

Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu pasta de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert pana cand cartofii sunt fierti, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita.

Se adauga verdeata tocata marunt, se mai lasa sa dea in doua clocote, apoi se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)