Tocanita de cartofi

de Valclaudia in Mancaruri de post, 9 Noi 2013 | 11677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei diferit colorati
  • 1 rosie
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • cateva boabe de piper
  • sare si piper dupa gust
  • putin usturoi granulat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Rosia se taie bucati dupa spalare.

Calim ceapa, ardeil si rosia in ulei.

Adaugam sare si piper, foaia ded dafin,apoi cartofii taiati cubulete.

Punem apa in cratita,cat sa acopere toate legumele.

Fierbem la foc mic pana scade apa.

Presaram usturoi granulat si patrunjel verde tocat si servim cu muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

09.11.2013, 20:29

Daca imi dai zilnic asa ceva nu imi mai trebuie nimic

diaconta 1

09.11.2013, 22:58

cu gogonele trebuie sa fie o nebunie

Panacris 1

10.11.2013, 08:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi de post