Tocanita de cartofi cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2010 | 13999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 3cabanosi,
  • 2cepe,
  • 1rosie,
  • 1ardei gras mic,
  • sare,
  • foi de dafin,
  • tarhon,
  • patrunjel,
  • bulion,
  • 2morcovi mici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu cabanos:

Se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul si rosia se maruntesc si ele,cabanosul se taie cubulete,morcovii la fel.

Se pun toate la distuit cu putin ulei si apa,sare,piper,15min.

Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete,se rastoarna peste compozitia de pe foc si se fierbe mai vreo 25min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust cu tarhon,patrunjel,sare si se adauga bulionul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

16.02.2010, 12:18

e buna si pentru oamenii mari...

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 16:41

O mancarica tare buna si merge cu muraturi.Frumos prezentata.

nadina73 1

27.04.2010, 00:36

ela sti ce mult imi place e grozva si cu muratura e 5 furuc de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii