Tocanita de cartofi cu carnat

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Morcovi,
  • 2cepe,
  • 2 ardei verzi si unu rosu,
  • ulei masline 2-3 linguri,
  • carnat de casa  de care aveti eu am pus(chorizzo)e un carnat de aici din spania foarte bun o bucatica nu mult,
  • foi 1 -2 de dafin,
  • cartofi - cam 5 cartofi,
  • patrunjel 
  • sare,
  • piper,
  • boia.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnat:

Punem uleiul la incalzit ,punem carnatul putin la prajit dupa care adaugam ceapa, lasam la calit pana se sticleaza adaugam ardei si morcovi lasam putin la calit si apoi punem 1 lingurita de boia dupa care adaugam cartofii si apa cat sa ii acopere, sare, piper, foaia de dafin.Se lasa la fiert pana fierb legumele.Apoi se pune patrunjelul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

17.10.2010, 23:27

nu vrea nimeni?lasa lacri pap eu portie dubla si dau si 5f

lacrimioara 1

18.10.2010, 13:37

mersi nadina

Corinuta 1

18.10.2010, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu legume in vasul roman