O mancarica atat de simpla dar atat de gustoasa . Ramne sa testam doar condimente sau ierburi diferite cand o preparam.
INGREDIENTE
- 500 gr cartofi
- 500 gr carnat proaspat afumat
- 200 gr carne afumata
- 4 cepe verzi
- 1/2 lingurita boia
- 1 lingura faina aba
- 100 ml ulei
- sare
- rozmarin verde
- patrunjel verde
MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin:
Curatati , spalati si taiati cuburi mari cartofii.
Opariti carnatul si carnea .Taiati carnatul bucati de grosimea a doua degete .
Spalati si curatati si taiati rondele ceapa .
Caliti in ulei carnatul si carnea afumata . Adugati dupa 2 minute ceapa.
Sarati,puneti boiaua+faina alba.Amestecati si puneti o cana cu apa.
Dupa ce ati adugat cartofii completati cu apa cat sa-i acopere daca este nevoie
Serviti tocanita asezonata cu rozmarin si patrunjel verde .
TIPS-URI
1
S-ar putea ca carnatul sa fie picant si atunci nu mai este nevoie de piper .
2
La fel atentie la sare , carnatul si carnea afumata sunt suficient de sarate .









































