Tocanita de ceapa cu carne de curcan

de Angelina_Elena in Curcan, 10 Mai 2013 | 15068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 4 cepe mari
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 cana apa
  • 1 foaie de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu carne de curcan:

Pieptul de curcan se spala, se taie cubulete si se condimenteaza cu sare si piper.

Se rumeneste usor in ulei incins pe ambele parti.

Ceapa o curatam, o spalam, o tocam marunt si o adaugam peste carne.

Amestecam continuu pana cand ceapa se inmoaie. Adaugam foaia de dafin si rosiile din conserva pasate cu blender-ul.

Adaugam apa, potrivim cu sare si piper dupa gust si mai lasam sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita.

Se serveste cald, cu mamaliguta si smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa