Tocanita de ciuperci

de carmenvlad in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 11580 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 frunza dafin

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se caleste in ulei  ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile intregi. Se adauga vinul si pasta de tomate. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba acoperite la foc mic 15-20 de minute. Se mai adauga 100 ml apa calda sau atat cat este nevoie si se fierbe cu capacul acoperit pana cand scade apa. Se opreste focul, se adauga verdeata taiata marunt si se mai lasa acoperite 5-10 minute sa se intrepatrunda toate aromele. Se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti