Tocanita de ciuperci

de Criss in Mancaruri de post, 14 Dec 2011 | 9661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -300 g ciuperci pleurotus
  • -300 g ciuperci champignon
  • -2 cepe
  • -1/2 ardei
  • -1 bucata usturoi
  • -sare, piper
  • -cimbru
  • -1 frunzulita busuioc
  • -1 cescuta suc de rosii
  • -1 lingurita faina
  • -2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se toaca ceapa marunt si ardeiul cubulete si se calesc in uleiul de masline. Se adauga ciupercile curatate, spalate, taiate in bucati nu foarte mici, pentru ca ele lasa apa si scad destul de mult. Se lasa sa fiarba 10 minute. Daca ciupercile n-au lasat suficienta apa, se completeaza cu putina apa. Se amesteca faina cu sucul de rosii si putina apa, se toarna peste ciuperci. Se adauga condimentele si verdeturile , se mai lasa sa dea un clocot si gata. Foarte simplu, rapid si gustos. Asta pentru ca mie imi plac foarte mult ciupercile. ;) Se serveste cu mamaliga sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci