Tocanita de ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 6 Mar 2018 | 4416 vizualizari

 

Foarte apreciata in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 3-4 legaturi de ceapa verde (optional)
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba, cat si partea verde. Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt.
Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde. Dupa alte 3 minute, adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute. La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimentam cu sare si piper.
Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci