Tocanita de ciuperci cu carne

de gaby_gabytza in Pui, 21 Noi 2014 | 9460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 4catei usturoi
  • boia de ardei dulce
  • 300 ml suc de rosii(eu am tocat si rosiile)
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne:

Spalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana devine transparenta.Adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat marunt si le lasam sa se caleasca putin.Dupa care adaugam ciupercile taiate feliii,
sucul de rosii si rosiile tocate.

Punem condimentele dupa gust impreuna cu usturoiul pisat.Dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la moc mediu pana sunt gata ciupercile .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker