Tocanita de ciuperci cu carne de porc

de Valclaudia in Porc, 1 Mar 2014 | 6328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. pulpa de porc
  • 500 gr. ciuperci (champinion)
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 lingurite boabe de mustar
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri bulion
  • usturoi granulat
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne de porc:

Spalam carnea si o taiem felii.

Ciupercile se curata si se spala. Coditele se toaca marunt, palariile se lasa intregi.

Ceapa se curata, se taie marunt. Se pune la calit in 3-4 linguri de ulei.

Carnea se aseaza in cratita peste ceapa sotata, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga 2 lingurite boabe de mustar+ 1 cana de apa rece.

Se lasa la fiert la foc potrivit cca 30 min, apoi se adauga ciupercile (atat coditele tocate cat si palariutele) si 2 linguri de bulion.

Mai lasam la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci.

Daca doriti puteti presara verdeata tocata (eu n-am avut).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu muraturi si mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de carne de porc cu ciuperci si orez