Tocanita de ciuperci cu pui

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2010 | 8263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati superioare de pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 legatura de marar proaspat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Ceapa si usturoiul  se curata, se spala , se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga deasupra bucatile de carne. Se toarna  apa calda cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba bine apoi se pun  ciupercile taiate cubulete si se mai toarna o cana cu apa. Se lasa sa scada bine , apoi se adauga pasta de tomate si faina desfacuta in putina apa rece. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se da deoparte, se adauga sare si piper si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui si cartofi la cuptor