Tocanita de fasole

de bahna_violeta in Mancaruri de post, 18 Aug 2012 | 5667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • patrunjel
  • delicat
  • oregano
  • busuioc
  • bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole:

Am folosit fasole din acestea verzi cu boabe mari din care am folosit doar boabele. Punem ceapa la calit dupa care punem rosiile cu delicat, oregano si busuioc. Lasam cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele, dupa acea punem fasolele si un pahar de apa si le lasam la fiert. Cand e aproape gata punem bulionul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta