Tocanita de fasole pastai cu pui

de Bya Ralu in Pui, 23 Ian 2012 | 5559 vizualizari

 

A iesit foarte buna,va astept la masa bucatarasi!

 

INGREDIENTE

  • 3 borcane de fasole pastai galbene
  • aripioare de oui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • marar
  • cimbru,busuioc,boia dulce
  • 3 linguri de bulion
  • vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole pastai cu pui:

Tocam o ceapa marunt, morcovul il radem si le punem la calit. Adaugam si aripioarele de pui dupa care adaugam apa cat sa acopere si lasam la fiert. Punem si condimentele, adaugam fasolea pastai scursa de apa, pisam usturoiul, adaugam vinul rosu cu bulionul si punem si foi de dafin. Daca e prea subtire zeama punem 1 lingura de faina cu apa si o adaugam in tocanita, se adauga si mararul si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole pastai cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

31.01.2012, 15:14

bine,sa imi spui daca ti-a placut

Lidia 1

07.02.2012, 08:41

a fost foarte buna! multumesc din nou pentru reteta! si fetitele mele de 2 si 3 ani au mancat de numa!

Bya Ralu 1

07.02.2012, 10:04

ma bucur lidia ca v-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de tocanita de pui, cu ciuperci si usturoi, la tigaie