Tocanita de legume cu carne de porc

de claudiaO in Mancaruri cu carne, 25 Noi 2019 | 2488 vizualizari

 

Pe vreme rece e numai buna o tocanita fierbinte...

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 4 ardei capia - 2 rosii ,2 verzi
  • 5 cepe
  • 1/4 telina medie
  • 2 linguri ulei
  • 1 zuchinni
  • 3 -4 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 150 ml vin rosu
  • 3 cutii rosii decojite cuburi - Amata
  • sare, piper, magi sectrul gustului 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de porc:

Carnea o taiem cubulete potrivite si o calim in ulei. Adaugam ceapa tocata; dupa vreo 3 minute punem morcovii taiati rondele si telina cuburi si tinem pe foc vreo 5 minute sa se inmoiae. Adaugam ardeii. Saram, piperam, puinem cimbru, dafinul  si Maggi, turnam vinul si fierbem cu capac pana  de patrunde carnea. Adaugam cartofii si zuchnni si fierbem mai departe sub capac. Daca mai e nevoie, mai completam cu putina apa. Cand sunt cartofii facuti aproape de tot, punem rosiile si mai fierbem vreo cateva minute. otrivim de gustul final, daca mai trebuie ceva sare.

La final servim fierbinte alaturi de muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca se doreste , la final se poate pune patrunjel vrede tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez si legume la cuptor