Tocanita de pipote si inimi de pui

de alilianaa in Pui, 11 Mai 2014 | 6040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pipote si inimi
  • o ceapa alba
  • o legatura de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 6 linguri pasta de tomate
  • o legatura buna de patrunjel
  • 3 morcovi tineri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi de pui:

Pipotele si inimile se spala se pun la scurs. Se ung cu o solutie formata din putin ulei si mirodeniile de mai sus, se omogenizeaza bine. O tigaie cu ulei se pune la incins si cand este gata se pun maruntaiele la prajit. Cand sunt  gata facute, se scot pe un servetel. In uleiul respectiv punem ceapa, ceapa verde, morcovul. Cand se inmoaie pe jumatate se adauga pipotele si inimile, se adauga apa ( cat sa le acopere) si se lasa la fiert cat sa se patrunda carnea. La final se adauga pasta de rosii, usturoiul verde tocat si patrunjelul. Se mai potriveste de sare, daca este nevoie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]