Tocanita de porc mistret

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2010 | 36431 vizualizari

 

Sincer e prima data cand pregatesc carne de mistret,a fost foarte gustoasa.Aveam asa o retinere cand ziceam "MISTRET"dar acum sigur voi mai incerca

 

INGREDIENTE

  • 1 KG carne de mistret
  • 1 ardei rosu sau verde
  • 2 cepe
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
  • frunze de dafin 3 buc
  • ulei
  • patrunjel verde
  • Marinat:
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 telina
  • sare
  • 250 vin
  • 500 apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc mistret:

Se taie carnea cubulete dupa care se lasa la marinat 24 ore.

Marinata:

Se taie ceapa pestisori,morcovul rondele si telina bucatele. Se pun toate zarzavaturile taiate cu carne , vinu,apa, sarea ,apa si patrunjel verde la macerat 24 ore la rece.

Dupa 24 ore se scoate carne de la macerat si se trece prin jetul de apa rece, la fel si legumele se pun intr-o strecutaroare si se trec prin apa rece.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se pune ardeiul taiat cubulete se mai caleste putin apoi se pun  zarzavaturile scurse de apa si carnea taiata bucatele, se mai calesc putin dupa care se pune apa si foile de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit 1 ora si jumatate cu capac la foc potrivit.

Se condimenteaza cu sare si piper daca mai e nevoie

Se serveste cu patrunje verde ,mamaliguta sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc mistret" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]